halvt osynlig

Detta! Min önskan just nu, halsband ifrån Dogeared som är precis sådär som jag vill ha det. Enkelt och stilrent! Och plus för detta i blandning med ett kors, som alltid går hem.
bildkälla tuva malmo

sommarfint

Inhandlade igår kväll efter träning ett par nya virkade shorts. Köpte dessa nedan på H&M i sommras och tycker de är toksköna. De nya är dock lite tjockare men sitter också lite tajtare och är kortare. Meganöjd och är lite mer redo inför sommaren (egentligen står jag på vakt.)

Shake it out, shake it out, ohh waahh!

Smartaste personen i världen bör vara den som uppfann ljud. Antagligen så var det väl kanske inget som precis en person kom på, men ändå. Att sedan ta steget och uppfinna en manick som spelar in vad man säger, till att sedan få för sig att man kanske kan vråla i den där också. Smurto nr 1!

Everybody hurts

Haft honom i musikmappen sen Laakso och alltid gillat hans galna texter som alltid får nått knäppt bra sammanhang och som också blir typ rätt vackert. Här är en till favorit!


Finemang i min famn

Ja tack, till:
Denna jacka ifrån megabra acne.
Solen i ansiktet. 20 dagar till Egypten!

Vad jag bryr mig om nu

Vill fota blommor och blad eller annan natur som är mer grön än vit.


MARNI


Min favorit i marnis kollektion. Vilket egentligen är en pyjamas. Jag vill ha den, och skulle bära delarna ihop till vardags med converse.
bildkälla; ida rislöw

RSS 2.0